Ingrediente:
- 4 morcovi mari
- 4 cartofi
- 1/4 telina mare
- 1/3 piept curcan (sau un piept pui)
- castraveti murati
- gogosari murati
- 3 oua (albusul fiert)
- mustar
- piper
Maioneza
- 3 galbenusuri fierte
- 1 galbenus crud
- 1/2 litru ulei
- sare
Se fierb morcovii, cartofii, telina, pietul cu o lingurita de sare. Se fierb si ouale.
Se taie ingredientele marunt.
Maioneza:
Se piseaza galbenusurile. Se adauga galbenusul crud si se amesteca.
Apoi se adauga treptat uleiul si sarea.
Dupa aceea se pune peste ingredientele taiate si se amesteca.
Apoi se adauga mustarul si piperul.
Punem salata intr-un vas si ornam dupa placul inimii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu