duminică, 6 martie 2011

Poale-n Brau Moldovenesti


Ingrediente:
  • 1 kg faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 varf lgt de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocale
  • ulei

Umplutura:

  • 800-850g branza de vaci sau de oaie
  • zahar
  • oua
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat

Intr-un vas mixam ouale cu zaharul .


In alt vas punem faina peste care adaugam laptele caldut in care am dizolvat drojdia.

Peste faina cu lapte punem ouale.

Framantam aluatul si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Umplutura:

Amestecam toate ingredientele si trecem l-a impachetat.


Intindem o bucatica de aluat in mijlocul careia punem cam o lg de branza.

Luam capetele si le unim intre ele.

Le ungem cu ou si le bagam la cuptor incins in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...