Ingrediente:
- 1 kg faina
- 1 cubulet drojdie
- 500 ml lapte
- 3 oua
- 200 g zahar
- 1 varf lgt de sare
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja de lamaie si portocale
- ulei
Umplutura:
- 800-850g branza de vaci sau de oaie
- zahar
- oua
- coaja de lamaie
- zahar vanilat
Intr-un vas mixam ouale cu zaharul .
In alt vas punem faina peste care adaugam laptele caldut in care am dizolvat drojdia.
Peste faina cu lapte punem ouale.
Framantam aluatul si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Umplutura:
Amestecam toate ingredientele si trecem l-a impachetat.
Intindem o bucatica de aluat in mijlocul careia punem cam o lg de branza.
Luam capetele si le unim intre ele.
Le ungem cu ou si le bagam la cuptor incins in prealabil.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu