Am facut niste mucnici mai deosebiti cu nuca inauntru. Se pot unge si pe deasupra cu miere si nuca, sau se mananca asa.
In alt vas se pune faina, laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia cu o lgt de zahar, coaja de lamaie si portocale, ulei, sarea si se framanta. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Ingrediente:
- 1 kg faina
- 1 cub drojdie
- 5oo ml lapte
- 3 oua
- 200 gr zahar
- 1 vart lgt de sare
- coaja de lamaie si portocale
- 2 plicuri zahar vanilat
- ulei
Umplutura:
- nuca
- zahar vanilat
- coaja de lamaie si portocale
Se amesteca toate ingredientele.
Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul.
In alt vas se pune faina, laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia cu o lgt de zahar, coaja de lamaie si portocale, ulei, sarea si se framanta. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu