Ingrediente:
- 1 kg de peste cod
- 5 morcovi
- 4 cepe
- 3 foi dafin
- piper
- cimbru
- bulion de rosii
- cativa catei de usturoi
- bulion de ardei
- 1/2 ceasca de vin
- 1 lg faina
Pestele il taiem bucati il asezam intr-o tava si il condimentam cu delicat.
Usturoiul il taiem feliute si il punem peste peste.
Taiem ceapa si o calim.
Adaugam morcovii dati la robot.
Punem 3 foi de dafin, cimbru, bulionul, piper, delicat, vin si faina amestecata cu putina apa dupa care o strecuram si lasam sa fiarba.
Sosul il turnam peste peste. Aproximativ peste un sfert de ora l-am acoperit cu staniol si l-am lasat pana s-a facut.
Se serveste la temperatura camerei. Se poate pune deasupra si zeama de lamaie.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu