duminică, 13 martie 2011

Peste ca la conserva



Ingrediente:
  • 1 kg de peste cod
  • 5 morcovi
  • 4 cepe
  • 3 foi dafin
  • piper
  • cimbru
  • bulion de rosii
  • cativa catei de usturoi
  • bulion de ardei
  • 1/2 ceasca de vin
  • 1 lg faina

Pestele il taiem bucati il asezam intr-o tava si il condimentam cu delicat.

Usturoiul il taiem feliute si il punem peste peste.

Taiem ceapa si o calim.

Adaugam morcovii dati la robot.

Punem 3 foi de dafin, cimbru, bulionul, piper, delicat, vin si faina amestecata cu putina apa dupa care o strecuram si lasam sa fiarba.

Sosul il turnam peste peste. Aproximativ peste un sfert de ora l-am acoperit cu staniol si l-am lasat pana s-a facut.
Se serveste la temperatura camerei. Se poate pune deasupra si zeama de lamaie.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...