vineri, 4 martie 2011

Sarmale de post


Ingrediente:
(ies 2 randuri intr-o cratita de 5 kg)
  • 2-3 cepe
  • 3 morcovi mari
  • 400 g ciuperci
  • 1 cana orez 200 g
  • 1 borcan bulion de ardei
  • sare-delicat 2 lg
  • piper
  • patrunjel
  • 1 borcan bulion de rosii
Seapa cu morcovul (taiate marunt) se calesc.

Se adauga ciupercile taiate marunt.

Se pune si bulionul de ardei cu orezul.

Se fierb un pic, nu complet. Se adauga condimentele, verdeata, dupa care se lasa la racit.

Se fac sarmalutele in varza, se toarna bulionul de rosii si se tine la cuptor pana e varza gata. (scuzati, nu am facut poze si la fabricare, dar o sa refin cu ele)
Se mamamca la temperatura camerei sau reci, sunt mai gustoase.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...