Nu am avut cum sa-i fac o poza mai frumoasa pentru ca am dat checul.
Ingrediente:
- 6 oua
- 12 lg zahar
- 13 lg faina
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1 varf de sare
- 1 sticluta esenta de rom
Crema de cacao:
- 60g unt
- 1 lg lapte
- 1 lg zahar
- 1 lg cu varf de cacao
Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga treptat zaharul si se mixeaza.
Adaugam ouale si amestecam usor de jos in sus cu un tel para. Punem si faina treptat cu praful de copt si amestecam usor de jos in sus. Compozitia se imparte in doua castroane in mod egal.
Amestecam toate ingredientele intr-o craticioara la foc mic, pana se omogenizeaza si se ingroasa putin. Dupa ce se raceste se adauga unul dintre castroane si se omogenizeaza.
Ungem cu unt si tapetam cu faina o tava mare de chec sau doua mai mici (eu am tapetat o alta tava) si turnam in mijloc compozitie cu o lingura alternand, una alba, una cu cacao si tot asa.
Ungem cu unt si tapetam cu faina o tava mare de chec sau doua mai mici (eu am tapetat o alta tava) si turnam in mijloc compozitie cu o lingura alternand, una alba, una cu cacao si tot asa.
Putem sa il ungem cu o glazura de ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu