vineri, 3 august 2018

Chec umed cu cacao






Ingrediente (2 checuri)
  • 200 g unt
  • 300 g zahar
  • 300 ml lapte
  • 6 oua
  • 500 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2-3 lg cacao
  • esenta de vanilie
 Mixam zaharul cu untul la temperatura camerei.




















Adaugam treptat cate un ou si mixam bine dupa fiecare. Adaugam faina, esenta de vanilie, praful de copt alternand cu laptele si amestecam bine.

 Impartim compozitia in doua. Intr-o parte adaugam cacao, iar in cealalta putem adauga coaja de lamaie.




















Luam doua tavi de chec in care am pus hartie de copt si incepem sa punem compozitiile cu o lingura, alternandu-le.






























Bagam tavile in cuptorul incalzit in prealabil, la foc mediu spre mic pana ce se coace, testam cu metoda scobitorii.





Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...