Ingrediente:
- 2 cartofi mari
- 1 rosie
- ardei rosu
- ardei iute
- 5 masline
- ciuperci
- 4 feli de buric
- motarela rasa
- sare
- piper
Spalam cartofii, ii fierbem cu coaja (cand putem baga furclita in ei inseamna ca sunt fierti). Le facem o baie rece si ii decojim. In poza apar 2 cartofi mai mici pentru ca eu am pus 3 micuti.
Ii taiem felii.
Dupa care ii asezam intr-o tava in forma rotunda.
Deasuprea preasaram sare si piper.
Peste cartofi se aseaza rosia taiata felii, ardeiul rosu taiat fasi subtiti, ardeiul iute taiat rondele, maslinele si ele taiate impreuna cu ciupercile.
Presaram din nou sare si piper.
Iar deasupra punem cele 4 feli de buric, cascavalul ras si il bagam la cuptorul incins in prealabil.(trebuie sa se topesca bine cascavalul si sa se rumeneasca putin pe margini)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu