vineri, 29 aprilie 2011

Inghetata de cacao cu nuci si alune





Ingrediente:



  • 5 oua

  • 5 lg zahar

  • 5oo g smantana

  • 3 lg zahar

  • esenta de rom

  • 3 lg cacao(putem pune si mai mult)

  • ciocolata taiata marunt

  • nuca prajita

Separam galbenusurile de albusuri. Batem albusurile spuma, dupa care adaugam 5 lg de zahar si mixam.



Separat batem smantana putin, dupa care adaugam 3 lg de zahar si mixam.


Rasturnam albusurile peste smantana, punem si galbenusurile, esenta de rom si amestecam cu un tel para de jos in sus.


Adaugam si cacao si amestecam usor.

Punem totul intr-un vas, dupa care adugam nuca rupta bucati......


... ciocolata taiata marunt si bagam la frigider. Cam la 2 ore amestecam bine in ea sa nu faca ace.



2 comentarii:

  1. Imi poti spune te rog ce fel de smantana trebuie, normala sau pt gătit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este indicat sa folosesti o smantana mai grasa ;)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...