Ingrediente:
- 1/4 cub drojdie
- 1 ou
- faina cat sa nu se lipeasca
- 2-3 lg samtana
- 1-2 lg ulei
- 1/2 cesca lapte
- sare
Pentru umplutura :
- bulion de ardei
- salam
- carnati
- parijel
- ardei rosu
- porumb
- masline
- cascaval
Batem oul cu smantana, sarea, drojdia dizolvata in laptele caldut. Adaugam uleiul si amestecam. punem faina cat sa nu se lipeasca de maini si framantam. Lasam aluatul 10-15 min sa se odihneasca.
Intre timp taiem toate ingredientele(eu le-am taiat si mai marunt si mai mare)
Intindem aluatul cam de 1 cm grosime, il punem intr-o tava si il ungem cu bulion de ardei.
Peste aluat punem toate ingredientele, iar la sfarsit cascavaul si un ou batut, dupa aceea bagam pizza la cuptorul preincalzit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu