marți, 26 aprilie 2011

Drob cu oua

Este prima data cand facam drob si am avut putine emotii ca nu o sa ne iasa. Spre bucuria noastra si deliciul tuturor a iesit un drob foarte bun si ni s-a propus ca l-a anul sa-l facem tot noi:-)

Ingrediente:
  • 800 g pulpe
  • 200 g ficat
  • 1/2 kg carne de porc
  • 5 legaturi de ceapa
  • 8 oua
  • 3 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • 8 oua fierte
Dam carnea la masina de tocat. Ceapa o taiem ca in poza.....

....si o dam si pe ea la masina de tocat. Taiem marunt mararul, patrunjelul si punem totul intr-un vas.

Adaugam galbenusurile de la cele 8 oua.

Punem si sarea cu piperul si un strop de ulei pentru ca nu a vaut grasime(decat pielita de la pulpe).....

..... si amestecam.

Separat batem albusurile de la cele 8 oua.

Albusurile le punem peste tocatura......

......si amestecam usor.

Punem o parte din compozitie in tavi de chec cu foaie de copt, iar deasupra punem ouale fierte.

Peste oua punem si restul de compozitie. Daca va mai ramane(cum mi-a ramas mie) punem restul intr-o alta tava.

Dam totul la cuptor la foc mic pana se rumeneste deasupra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...