Ingrediente:
....si o dam si pe ea la masina de tocat. Taiem marunt mararul, patrunjelul si punem totul intr-un vas.
..... si amestecam.
......si amestecam usor.
Punem o parte din compozitie in tavi de chec cu foaie de copt, iar deasupra punem ouale fierte.
Peste oua punem si restul de compozitie. Daca va mai ramane(cum mi-a ramas mie) punem restul intr-o alta tava.
Dam totul la cuptor la foc mic pana se rumeneste deasupra.
- 800 g pulpe
- 200 g ficat
- 1/2 kg carne de porc
- 5 legaturi de ceapa
- 8 oua
- 3 legaturi marar
- 3 legaturi patrunjel
- sare
- piper
- 8 oua fierte
....si o dam si pe ea la masina de tocat. Taiem marunt mararul, patrunjelul si punem totul intr-un vas.
Adaugam galbenusurile de la cele 8 oua.
Punem si sarea cu piperul si un strop de ulei pentru ca nu a vaut grasime(decat pielita de la pulpe).....
Punem si sarea cu piperul si un strop de ulei pentru ca nu a vaut grasime(decat pielita de la pulpe).....
..... si amestecam.
......si amestecam usor.
Punem o parte din compozitie in tavi de chec cu foaie de copt, iar deasupra punem ouale fierte.
Peste oua punem si restul de compozitie. Daca va mai ramane(cum mi-a ramas mie) punem restul intr-o alta tava.
Dam totul la cuptor la foc mic pana se rumeneste deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu