miercuri, 11 mai 2011

Salam de biscuiti



Ingrediente:

  • 1/2 kg biscuiti (nu foarte fragezi)
  • 1/2 kg rahat
  • 300-400 ml apa
  • cacao (cat te lasa inima)
  • 1 pachet margarina sau unt
  • nuci
  • esenta de rom

Intr-un catron maruntim biscuitii.


Adaugam nucile prajite bucati se le amestecam putin cu biscuitii(apare si o manuta, a fratiorului. care"fura" nucile)


Intr-o cratita pe foc punem rahatul taiat cubulete cu apa.

Adaugam cacao si amestecam.


Punem si margarina...

....si lasam putin sa fiarba pana se ingroasa. Dupa ce am luat de pe foc adaugam si esenta de rom.


Rasturnam compozitia fierbinte peste biscuiti.......

........ si amestecam. Lasam totul sa se raceasca.


Punem compozitia in mijlocul unei folii de staniol...

.... il rulam si il bagam in frigider sa se intareasca. Se servete a doua zi. Il putem tavali prin nuca te cocos, nuca macinata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...