- 8 oua
- 1 l lapte
- faina (cat sa devina o smantana moale)
- ulei (2 galgaituri)
Umplutura:
- 500-600 g branza de vaci
- 5-6 oua (cu cat mai multe cu atat mai bun)
- zahar (dupa gust)
- 4 pliculete zahar vanilat
- smantana sau sana
Batem ouale spuma.
Adaugam laptele si mixam.
Adaugam uleiul si treptat faina(cat sa iasa ca o smantana moale, daca scapam prea multa faina adugam apa minerala sa diluam)
Incingem bine tigaia si punem aprox. un polonic din compozitie si intindem bine in tava.
Dupa care intoarcem pe partea cealalta si lasam cam 10 secunde.
Amestecam branza cu zaharul+zaharul vanilat, ouale si intindem pe clatita si rulam.
Tava o ungem cu unt(optional).
Si punem clatitele in tava(le ingramatim bine ca nu se supara)
Deasupra punem smantana sau sana .......
si le bagam la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu