duminică, 1 mai 2011

Dovlecel si vinete pane cu cascaval


Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • cascaval
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 oua
  • sare
  • piper
Taiem feli destul de groase dovlecelul si vinetele.

Dam cu sare pe ambele parti feliile.

Le lasam putin dupa care le sctoarcem.

Asa arata stoarse.

Ouale le batem cu sare si piper.

Dupa care adaugam faina, trebuie sa fie putin mai gros ca si la snitele. Daca ati scapat prea multa faina subtiati cu apa.

Radem cascavalul.

Peste cascaval punem pesmetul si amestecam.


Trecem feliile prin ou, nu le scurgem.


Dupa prin cascavalul cu pesmet.
Punem feliile in uleiul incins.

Si le intoarcem si pe cealalta parte.

Le punem la scurs pe un servetel.

Servim cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...