miercuri, 4 mai 2011

Prajitura cu crema de cocos

Este o prajitura rapida si foarte delicioasa.

Ingrediente:
  • 2 budinci de cocos
  • 7 lg zahar
  • 700-800 ml lapte
  • 1 ciocolata lapte 90 gr
  • 60 g nuca de cocos
  • 1 pachet unt
  • putina cioclata cu lapte
  • 3 lg de lapte
  • 2 pachete foi (sunt de la Kaufland, nu mai stiu cate foi au 3 sau 4, ne trebuie 6 foi)


Intr-o cratita punem laptele, budincile, zaharul si o punem pe foc.


Amestecam incontunu pana se ingroasa dupa acre adaugam nuca de cocos si amestecam.

Dupa ce a fiert putin luam de pe foc si punem ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste. Punem crema la racit in apa rece.

Dupa ce s-a racit adaugam untul la temperatura camerei....

...si mixam.


Ansamblare:
Intr-o tava punem 2 foi lipite (una e putin decolorata :D)

Punem un strat de crema, nu trebuie sa fie foarte gros.

Punem iar 2 foi lipite, dupa cere un strat de crema si iar 2 foi.

Topim cealalta ciocolata alba impreuna cu laptele si ungem prajitura.

Deasupra presaram nuca de cocos. Prajitura o lasam pana a doua zi sa se inmoaie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...