Ingrediente:
Blat:
- 4 oua
- 120 g zahar tos
- 1 plic praf de copt
- 80 g faina
- 70 g cacao
Crema:
- 2 plicuri budinca de vanilie
- 1 l lapte
- zahar dupa gust
Frisca:
- 1 kg smantana
- zahar dupa gust
- intaritor de frisca
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, dupa care adaugam treptat zaharul si mixam.
Punem galbenusurile si amestecam usor de jos in sus cu un tel para.
Punem si cacao treptat si amestecam usor.
Crema:
Intr-o cratita punem laptele, praful de budinca, zaharul si punem pe foc. Amestecam incontinu pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit crema, adaugam untul la temperatura camerei......
.....si mixam.
Frisca:
Frisca o batem cu zahar si intaritor de frisca.
Ansamblare:
Punem blatul de cacao (eu l-am lasat in tava era mai usor de transportat).
Peste blat punem crema de vanilie.
Iar deasupra punem frisca si bagam prajitura la rece pana urmatoarea zi cand se poate servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu