Ingrediente:
Intindem o foaie.....
Taiem marginile. O impartim in trei (ochiometric), iar partile laterale le taiem franjuri. In mijloc punem merele(decojim merele, le dam pe razatoare si le amestecam cu zahar si scortisoara, daca au prea multa zeama adaugam biscuiti sfaramitati). Dupa care incepem sa "impletim" punem pe rad cate o fasie, una din stanga, una din dreapta, una din stanga, una din dreapta, una din stanga si tot asa. Dupa taiem strudelul in unele mai mici.
Bagam totul la cuptorul incins in prealabil. Le putem unge cu miere sau sa le pudram cu zahar.
- 18 lg faina
- 9 lg ulei
- drojdie cat o nuca
- 1 ceasca apa calduta
- 3-4 mere
- zahar
- scortisoara.
Intindem o foaie.....
Taiem marginile. O impartim in trei (ochiometric), iar partile laterale le taiem franjuri. In mijloc punem merele(decojim merele, le dam pe razatoare si le amestecam cu zahar si scortisoara, daca au prea multa zeama adaugam biscuiti sfaramitati). Dupa care incepem sa "impletim" punem pe rad cate o fasie, una din stanga, una din dreapta, una din stanga, una din dreapta, una din stanga si tot asa. Dupa taiem strudelul in unele mai mici.
Bagam totul la cuptorul incins in prealabil. Le putem unge cu miere sau sa le pudram cu zahar.
Superbe! si eu vreau o bucatica...
RăspundețiȘtergere