miercuri, 31 august 2011

Bulion de ardei

Ingrediente:
  • 11 kg de ardei
  • 3 kg de rosii
  • 4 lg de sare
  • 6 lg de zahar
  • 2 lg de piper
  • 8 aspirine

Coacem ardeii, dupa care ii depielitam si le scoatem cotoarele.

Dam la robot ardei si ii punem intr-o cratita.

Luam rosiile si le depielitam, apoi le bagam la robot si punem peste ardei.

Amestecam bine totul, dupa care adaugam sarea.

Dupa ce s-a infierbantat bine adaugam zaharul si piperul ....

....si lasam sa fiarba pana scade, nu de tot sa ramana zemos.

Punem aspirinele, mai lasam putin si inchidem focul.

Punem borcanele intr-o cratita, apoi adaugam mai intai putin sa se acomodeze......

Dupa care le umplem si le punem capacele.

Punem borcanele intr-o cratita si le invelim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...