miercuri, 1 iunie 2011

Budinca de gris


Este o gustare foarte buna. Se serveste atat fierbine cat si rece. Mie imi place foarte mult si rece, este racoritoare.

Ingrediente:
  • 4 oua
  • 6 lg de gris
  • 4 lg de zahar
  • 1 l lapte
  • zahar (dupa gust)
  • zahar vanilat
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma dupa care adaugam treptat zaharul si mixam.

Adaugam galbenusurile si amestecam usor de jos in sus cu un tel para.

Adaugam grisul si amestecam usor de jos in sus.

Ungem vasul yena cu unt.

Punem compozitia in vas si bagam la cuptor.

Intre timp fierbem laptele cu zahar + zahar vanilat.

Cand e gata budinca punem deasupra usor laptele fierbine. De data asta am rasturnat buninca si am pus dupa laptele.




Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...