joi, 8 septembrie 2011

Ardei umpluti



Ingrediente:
  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 2 rosii
  • delicat(sau sare)
  • 1 lgt piper
  • 10-12 ardei
  • 4-5 rosii pentru sos

Tocam carnea, taiem ceapa, patrunjelul, mararul, iar orezul il spalam si il punem deasupra.


Cele 2 rosii le taiem cuburi, adaugam si delicat, piper, oul si amestecam.

Curatam ardeii de cotor si de seminte avand grija sa nu ii rupem.
Apoi ii umplem .....

..... si ii asejam intr-o oale in care punem apa (puteti pune mai putin decat am pus eu).

Adaugam sare in apa, iar rosiile le dam pe rasatoare si le punem deasupra.

Bagam ardeii la cuptorul preincalzit, la foc mediu.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...