duminică, 31 iulie 2011

Musuroi de cartita (de casa)


Ingrediente:
Blat
  • 2oo g faina
  • 2oo g zahar
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 250 ml lapte
  • 2 lg cacao
  • 1 pliculet praf de copt

Crema

  • 1oo g ciocolata (am pus cu lapte si alune de padure)
  • 3 banane
  • 450-500 ml smantana
  • 1 pliculet intaritor frisca
  • zahar dupa gust
  • putin praf de budinca de vanilie (care se face cu lapte rece)

Topim untul si il racim....


...dupa care il amestecam cu ouale.

Adaugam pe rand zaharul.....

laptele....

cacao...

.....faina cu praful de copt.

Aluatul obtinut se toarna intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit timp de 30 minute(pana trece testul scobitirii)

Batem smantana putin, dupa care adaugam zahar, intaritor si praful de budinca, iar la final coicolata taiata cubulete micute.
Dupa ce s-a copt blatul se lasa sa se raceasca. Se scobeste miezul blatului cu o lingura lasand o margine de 1 cm.
Bananele se curata si se taie in 2 pe lung, se unple blatul cu bananele.
Se pune crema de frisca si ciocolata deasupra formand o gramada.
Deasupra se presara miezul de blat sfaramat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...