Aceste fursecuri sunt rapide si foarte gustoase, merita sa le incercati. Reteta am luat-o de aici
Punem zahar pudra intr-o farfurie si incepem sa fomam bilute cam cat o nuca.
Le tavalim prin zahar...
Ingrediente:
- 400 gr faina
- 3/4 cana zahar pudra cam 150 gr
- 40 gr unt
- 9 lg ulei
- 2 oua
- esenta vanilie
- 1 lgt praf de copt
- zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Punem pe foc untul si uleiul si lasam pana se topeste untul, apoi lasam sa se receasca.
Intre timp mixam ouale cu zaharul.
Adaugam untul si uleiul reci si mai mixam cateva secunde, apoi adaugam si esenta.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Folosim la inceput mixerul si apoi o lingura sau mana.
Dam coca obtinuta o ora la frigider (eu nu am avut rabdare si am bagat coca jumatate de ora in congelator)
Punem zahar pudra intr-o farfurie si incepem sa fomam bilute cam cat o nuca.
Le tavalim prin zahar...
Le dam la cuptorul preincalzit, la 170 grade 10- 20 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu