duminică, 17 iulie 2011

Fursecuri Maroc cu cacao


Am modificat putin reteta de la Fursecurile Maroc si au iesit aceste fursecuri care seamana cu turta dulce. Sunt delicioase.

Ingrediente:
  • 400 g faina(-2 lg,deoarece punem cacao)
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 2 lg cacao
  • 40 g unt
  • 9 lg ulei
  • 2 oua
  • esenta rom
  • 1 lgt praf de copt
  • zahar pudra pentru tavalit

Punem pe foc untul si uleiul si lasam pana se topeste untul, apoi lasam sa se racesca.


Intre timp mixam ouale cu zaharul.

Adaugam untul si uleiul reci si mixam, dupa care adaugam esenta.

Adaugam cacao si mixam ca s-o omogenizam.

Pe urma adaugam faina amestecat cu praful de copt. Folosim la inceput mixerul si apoi o lingura.

Compozitia obtinuta o dam o ora la frigider sau jumatate de ora la congelator.

Formam bilute cam cat o nuca eu cred ca le-am facut mai mici. Bilutele astfel formate le tavalim prin zaharul pudra. Se pot presa usor in tava, dar noi nu le-am mai presat.

Le coacem la 170 grade 10-20 min.


4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...