sâmbătă, 25 iunie 2011

Quattro-formaggi



Ingrediente:

Aluat
  • 1/4 cub drojdie
  • 1 ou
  • faina cat sa nu se lipeasca
  • 3 lg smantana
  • 2 lg ulei
  • 1/2 ceasca de lapte
  • sare

Umplutura:

de care banzeturi doriti, eu de data aceasta am pus:


  • mozzarella
  • telemea
  • urda
  • cas
  • buric
  • piper
  • 2 oua

altatada am pus si branza de burduf, branzica facuta in casa, cascaval, atunci a fost sette formaggi :)) a fost si mai buna

Batem oul cu smantana, sarea, drojdia dizolvata in laptele caldut. Adaugam uleiul si faina, dupa care framantam.

Lasam aluatul sa se odihneasca 10-15 min.

Intretimp radem branzeturile.

Intindem aluatul

Punem deasupra branzeturile, iar apoi ouale batute. La sfarsit presaram putin piper.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...