luni, 27 iunie 2011

Cornulete fragede cu rahat



Ingrediente:
  • 350 g faina
  • 1 pachet de margarina
  • 3 lg apa
  • 1 lg otet
  • rahat
  • zahar pentru tavalit

Punem faina intr-un vas si taiem bucatele margarina.....

...dupa aceea framantam cu mainile, este un aluat sfaramicois.

Adaugam apa cu otetul si framantam aluatul, dupa care il dam la frigider pentru cateva ore , dar il putem folosi si asa.

Intindem jumatate de aluat intr-o foaie subtire, dupa care il taiem patratele si punem cate o bucatica de rahat.

Rulam cornuletele si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa acre le bagam in cuptorul incins in prealabil, la foc mediu spre tare.

Cand scoatem cornuletele din cuptor le dam fierbinti prin zahar (eu am rasnit putin zahar, merge si zaharul pudra din comert)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...