marți, 14 februarie 2012

Tarta cu legume si branza

O tarta rapida ce poate si umpluta cu tot ce ai prin frigider.

Ingrediente:
  • 200 g faina
  • 90-100 ml apa
  • 100 g unt
  • patrunjel
  • marar
  • jumatate de ardei
  • porumb
  • 1/4 conserva ciuperci
  • masline
  • 3-4 felii cascaval
  • 3-4 felii mozzarella
  • branza de burduf
  • sare
  • 1 lg smantana
  • 4 oua
Framantam aluatul. Punem faina intr-un castron, adaugam untul si un praf de sare, dupa care amestecam, iar apa o adaugam treptat. Cand e gata dam la rece pentru o ora(eu nu am avut rabdare sa astept atat asa ca l-am bagat cam 20 min la congelator). Intindem aluatul nu foarte subtire si il punem intr-o forma de tort mai mica, sau o forma de tarta.
Cat sta aluatul la rece ne apucam de umplutura. Batem ouale cu putina sare. Taiem ingredientele cuburi si le punem peste oua, dupa care adaugam si smantana.
Compozitia obtinuta o punem peste aluatul de tarta si bagam tava in cuptorul preincalzit, la foc potrivit.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...