joi, 9 februarie 2012

Cartofi frantuzesti

O mancare numai buna pentru aceasta perioada. Merge servita cu carnaciori de casa si castraveti murati.

Ingrediente:
  • 6 cartofi mici
  • smantana
  • unt
  • mozzarella
  • branza de oi
  • marar
  • piper
  • 4 oua
Spalam cartofii. II fierbem in coaja, nu de tot. (in poza apar mai multi, eu nu i-am folosit pe toti). Apoi ii decojim.



Ungem un vas yena cu smantana......
...... taiem cartofii feliute si adaugam cateva bucatele de unt......
........ radem branza de oi, deasupra punem mararul si piperul.....

..... radem si mozzarella....

.....ouale le batem si adaugam jumatate peste branza.

Repetam din nou toate etapele, dar fara smantana.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...