Ingrediente
Blat:
- 6 oua
- 1 albus
- 6 lg zahar
- 7 lg faina
- 3 lg cacao
- 100 g unt
- 4 lg ulei
- 1 pliculet praf copt
- 50 g ciocolata
Umplutura
- 300 g branza
- 1 galbenus
- Zahar
- 2 lg faina
- Esenta vanilie
- visine (am folosit congelate)
Punem ciocolata cu untul intr-o cratita si le topim
Batem albusurile spuma, apoi adaugam zaharul treptat si mixam.

Frecam galbenusurile cu cele 4 lg de ulei, adaugand fiecare lingura treptat.

Peste galbenusuri am adaugat ciocolata topita si cacao.

Compozitia cu ciocolata o rasturnam peste albusuri si amestecam usor de jos in sus.

Adaugam si praful de copt si faina treptat si amestecam usor de jos in sus.

Umplutura
Amestecam toate ingredientele bine de tot.

Formam bilute de branza, iar in interior punem o visina (eu am pus visina congelata)

Bilutele le punem in tava.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu