Unul dintre torturile de la ziua noastra.
Blat:
- 5 oua
- 5 lg zahar
- 5 lg faina
- 300 g ciocolata amaruie
- 300 g smantana
- 2-3 lg zahar
Preparare
Se adauga galbenusurile si se amesteca cu telul para usor de jos in sus.
Dupa ce am racit crema in apa rece, am bagat-o la congelator sa se intareasca mai repede, ea deobicei o bag in frigider, dar pentru ca eram in criza de timp am tinut-o putin in congelator(nu trebuie sa inghete).
Dupa aceea o mixam sa se amestece bine si sa devina mai spumoasa.
Ansamblare:
Blatul il desfacem din prosop (de preferebil sa fie caldut) si il ungem cu crema.
Blatul il taiem in 3-4 cum goriti sa fie mai inalt sau mai mic. eu l-am taiat in 3 dar ar fi trebuit in 4.
O fasie o rulam cum e intinsa si o ridicam si o punem pe platou.
Dupa aceea venim cu o alta fasie si o punem de la terminatia celeilalte si tot asa.(nu am mai facut poze cu nu mai aveam maini:)) )
L-am uns deasupra cu crema care mi-a mai ramas.
L-am aranjat cu o crema care imi ramase de la o alta prajitura. Puteti face o budinca de la Dc Orquet.
Asa arata in interior. Nu am mai apucat sa fac poza la o felie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu