joi, 4 noiembrie 2010

Tiramisu cu mascarpone

Un desert cremos, usor si foarte rapid.

Ingrediente:
  • 1 pachet piscoturi
  • 1 cutie mascarpone 250 g
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 1 esenta de rom
  • 250 ml frisca lichida Hulala
  • 250 ml cafea sau nes (eu am facut cu inka sa poata manca si cei mici)
  • cacao (pentru pudrat)
Se mixeaza putin galbenusurile.

Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza.

Apoi se pune frisca si romul si se mixeaza.

Se bat albusurile spuma cu zaharul.

Se pun peste compozitia dinainte si se amesteca cu un tel para.

Se facea cafeaua si se lasa la racit.

Se inmoaie cate un piscot pe rand, nu se lasa in cafea pentru ca se inmoaie repde, il scufundam rapid. Peste un star de piscoturi adaugam jumatate din crema, punem iar un strat de piscoturi si celalta jumatate din crema. Deasupra pudram cu cacao.


Asa arata dupa ce a stat la frigider si cacao sa topit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...