miercuri, 9 ianuarie 2013

Pizza umpluta



Ingrediente:

Aluat
  • 400 gr faina
  • 3-4 lg ulei
  • cca 200 ml apa
  • 1/2 cub drojdie
  • putina sare
Compozitie (tot ce gasesti)
  • pate carne/vegetal
  • ciuperci
  • masline
  • cartofi prajiti
  • cas
  • cascaval
  • ketchup
  • 1 ou
Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat pe care il lasam putin la dospit.













Intindem aluatul foaie. Taiem patrate si mai intindem putin o jumatate din fiecare patrat. Compozitia se va pune pe jumatatea care nu am mai intins-o. Ungem cu pate, apoi punem restul ingredientelor taiate bucatele. La sfarsit punem cascavalul si ketchup-ul. Ungem marginile cu ou batut, astfel se vor lipi mai bine si cascavalul nu va fugi.


Le ungem cu ou sii le dam la cuptorul incalzit in prealabil, la foc potivit.

  
 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...