vineri, 6 ianuarie 2012

Rulada Dark Chocolate

Este o ruloada foarte gustoasa care ti se topeste in gura, tatei ii place foarte mult.

Ingrediente:
Blat:
  • 5 oua
  • 3 lg faina
  • 2 lg cacao
  • 5 lg zahar
Crema:
  • 120 g ciocolata amaruie
  • 70 g unt
  • 1 lg apa
  • 2 lg ulei
Separam gelbenusurile de albusuri. Albusurile le batem spuma dupa care adaugam treptat zaharul si mixam.

Adaugam galbenusurile si amestecam cu un tel para de jos in sus, apoi faina treptat cu cacao si amestecam lafel de jos in sus.

Punem compozitia intr-o tava mare(cea de la arahaz am pus eu) si bagam la cuptorul incins in prealabil, la foc mic. Folosim metoda paiului pentru a vedea daca este gata.

Dupa ce am scos blatul de la cuptor il punem pe o carpa umeda si il rulam. Il lasam asa pana se racoreste.

Crema
Intr-o craticioara punem toate ingredientele, apoi le topim pe foc. Lasam la racit in apa rece si bagam la frigider pana se ingroasa putin, cat sa poata fi intinsa.

Dupa ce s-a racit crema, desfaruram rulada din carpa sin intindem crema, apoi rulam si dam la frigider pana se intareste de tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...