vineri, 2 iulie 2010

Tort de ciocolata (de post)




Ingrendiente

Blat
  • 2 pachete de margarina
  • 1 cana zahar
  • 1 borcan gem(eu am pus de caise)
  • 2 cesti de apa
  • 1 plic de praf de copt
  • 2 sticlute de esenta de rom
  • 3 cani de faina mai mari
  • 5 lg de cacao
Glazura
  • 200g ciocolata(de preferat menaj pentru ca este mai amaruie)
  • 7 lg ulei
Ciocolata se topeste pe bain marine impreuna cu uleiul si se lasa sa se raceaca.

Blat
Se amesteca margarina cu zaharul.

Se adauga borcanul de gem.

Se adauga apa. Daca pare ca se taie nu este o problema, atunci cand adaugati faina se leaga.

Se pune cacao.

Se adauga faina, praful de copt si esentele de rom.

Se coace la foc mic. Cand e gata se lasa in forma sa se raceasca, altfel se rupe.

Deasupra se toarna glazura.





Si aici o felie pentru voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...