joi, 9 iunie 2016

Piep de pui cu sos de smantana si ciuperci



Ingrediente pentru 2 portii:

  • 300 gr piept de pui
  • sare
  • piper
  • 250 gr ciuperci champignon maronii
  • faina
  • ulei
  • 50 ml coniac
  • 200 ml smantana
  • ceapa verde
Pieptul de pui il taiem felii, il dam cu sare si piper iar apoi prin faina.



Prajim pieptul de pui, iar dupa cand este gata il scoatem pe o farfurie.




Cat timp se prajeste carnea, taiem ciupercile felii, iar dupa ce am prajit carnea, in acelasi ulei prajim si ciupercile. Dupa ce sunt gata le scoatem si pe ele pe o farfurie.



In tigaie turnam in continuare coniacul, il lasam sa scada putin, adaugam smantana cu un o jumatate de lgt de faina si se mai scade totul putin.


La final, carnea si ciupercile le punem in sos, asezonam cu sare si piper si le mai lasam putin pe foc. Ceapa verde o taiem rondele fine si o presaram pe deasupra in farfurie.



Pofta buna!

2 comentarii:

  1. yaaamy !!! Imi place tare mult :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur! A fost pentru prima data cand am facut aceasta reteta, dar cu siguranta o voi mai repeta.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...