- 6 oua
- 200g zahar
- 30 ml apa
- 30 ml ulei
- 20 g cacao
- 8 lg faina
- 1 praf de copt
Adaugam galbenusurile si apa, dupa care amestecam de jos in sus. Ametecam separat faina cu cacaoa si praful de copt, dupa care adaugam peste albusuri cate o lingura amestecand usor.
Turnam compozitia intr-o tava(de 34 cm L, 23cm l) tapetata cu hartie pergament si o dam la cumptorul preincalzit pentru 30-35 min.
Sirop:
- 400 ml apa
- 200 g zahar
- 2 plicuri ciocolata calda (eu am pus jacobs 3 in 1)
- 1 sticluta esenta rom
Crema:
- 1 pachet de margarina/ unt
- 2 ceasca lapte praf
- 1 cesca cacao
- 1 ceasca apa
- 1 ceasca zahar
- 250 g zahar
- 75 ml apa
- 50 g miere
- 150 g ciocolata menaj