joi, 12 august 2010

Chec deliciu




Ingrediente
  • 10 lg de ulei
  • 1 pachet de unt
  • 2 cani mai mari de zahar + 4 lg
  • 2 cani mai mari de faina
  • 12 oua
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 1 pliculet de praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 5 lg de lapte
  • 3 lg de cacao
Se topeste untul cu 5 lg de lapte, 4 lg de zahar, 3 lg de cacao si se fierbe un pic.



Se freaca galbenusurile cu ulei, coaja de lamaie si zeama de la lamaie.


Se bat albusurile spuma dupa care se adauga treptat zaharul.


Se pun galbenusurile peste albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus cu un tel para.



Se pune faina treptat si praful de copt peste compozitie si se amesteca de jos in sus cu un tel para.


Se scoate din compozitie 1/3 si se adauga cacao crema.


Punem in forma straturi de aluat: un strat alb, unul cu ciocolata, unul alb, unul cu ciocolata si deasupra inca unul alb.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...