vineri, 18 iunie 2010

Briose cu cacao si nuca (de post)





Ingrendiente pentru 12 brose















  • 190 g faina
  • 150g zahar
  • 190 ml apa
  • 75 ml ulei
  • 1 si jumatate lingurita praf de copt
  • 1 lg coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de rom
  • 2 lg cacao
  • 2 puni de nuci

Amestecam ingrendientele uscate, apoi adaugam apa, uleiul, esenta si zaharul vanilat si amestecam cu mixerul pana la omogenizare.

In tava pregatita cu hartie de briose punem cate o lingura de aluat, cateva bucatele de nuca, acoperim cu inca o lingura de aluat si deasupra inca o bucata de nuca.


Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...