Este o ruloada foarte gustoasa care ti se topeste in gura, tatei ii place foarte mult.
Ingrediente:
Blat:
- 5 oua
- 3 lg faina
- 2 lg cacao
- 5 lg zahar
- 120 g ciocolata amaruie
- 70 g unt
- 1 lg apa
- 2 lg ulei
Adaugam galbenusurile si amestecam cu un tel para de jos in sus, apoi faina treptat cu cacao si amestecam lafel de jos in sus.
Punem compozitia intr-o tava mare(cea de la arahaz am pus eu) si bagam la cuptorul incins in prealabil, la foc mic. Folosim metoda paiului pentru a vedea daca este gata.
Dupa ce am scos blatul de la cuptor il punem pe o carpa umeda si il rulam. Il lasam asa pana se racoreste.
Crema
Intr-o craticioara punem toate ingredientele, apoi le topim pe foc. Lasam la racit in apa rece si bagam la frigider pana se ingroasa putin, cat sa poata fi intinsa.
Dupa ce s-a racit crema, desfaruram rulada din carpa sin intindem crema, apoi rulam si dam la frigider pana se intareste de tot.
Dupa ce s-a racit crema, desfaruram rulada din carpa sin intindem crema, apoi rulam si dam la frigider pana se intareste de tot.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu