Ingrediente
- 6 oua
- 6 lg ulei
- 1 praf de copt
- 1 varf sare
- 6 lg smantana
- 1 cana mare de faina
Umplutura (se poate pune orice)
- salam
- muschiulet
- carnati
- ardei gras (rosu, verde)
- foarte puntin ardei iute (am gasit un ardei foarte iute)
- porumb
- masline
- cascaval ras
Galbenusurile le frecam cu uleiul care il adaugam treptat.
Peste albusuri adaugam gelbenusurile si amestecam usor de jos in sus. Dupa aceea adaugam faina treptat amestecand de jos in sus, praful de copt si smantana.
Ungem formele de briosa cu unt/margarina si tapetam cu faina. Dupa aceea punem compozitia cu lingura in fosrma.
Am uitat sa mai fac poza si la briosele puse in tava trebuiau sa fie gata cat mai repede.
Arata foarte bine! Sunt bune de luat si la pachet.
RăspundețiȘtergere