Ingrediente:
Aluat:
- 500 g faina
- 250-300 ml lapte
- 25 gr drojdie
- 1 ou
- 1 lgt sare
- 1 lg zahar
Umplutura:
- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- delicat (sare)
- piper
- 1-2 lgt faina (dizolvate in putina apa rece)
- patrunjel
Tocam ceapa dupa care o punem la calit. Intre timp taiem ciu
percile felii, iar dupa ce ceapa este gata adaugam si ciupercile. Condimentam dupa gust si lasam sa fiarba ciupecile. Cand este aproape gata adaugam faina dizolvata in apa rece, se formeaza un sos care incheaga ciupercile. Cand sunt gata adaugam si patrunjelul tocat.
Punem o lingura de compozitie in mijloc....
.... dupa care unim colturile la mijloc, deasupra umplutirii.
Le ungem cu ou si presaram deasupra susan. Bagam pateurile la foc potrivit pana se rumenesc.
Pofta buna!
Aici puteti gasi o alta varianta cu branza.
mi piace cornulete cubranza:) complimenti splendide ricette e ti seguo con molto piacere se ti va passa nel mio blog anche se sono alle prime armi ciao :)
RăspundețiȘtergeremultumim mult:), va mai asteptam pe blog.
RăspundețiȘtergere