Ingrediente: cantitatile au fost duble, dar eu am facut doar jumatate si mi-au iesit 75-80 de nuci mai mici decat cele din comert
Coji
- 125 gr margarina/unt
- 100 gr zahar
- 2 oua
- coaja de la jumatate de lamaie
- 1 lgt amoniac
- 350-400 gr faina
- un varf cutit sare
- cam 1 lgt vanilie
Crema
- 250 ml lapte
- 2 lg cacao
- 2 lg faina
- 100 gr zahar
- 125 gr margarina/unt
- esenta rom
Coji
Intr-un castron punem ouale, zaharul, untul, coaja de lamaie, sarea, amoniacul si amestecam bine. Adaugam faina si incepem sa framantam pana devine un aluat moale, nelipicios, ca o plastilina.
Din aluat formam mici bilute (depinde de marimea formei)
Bilele de aluat le punem in forma si le coacem pe ambele parti.
Cojile se lasa la racit dupa care le umplem cu crema
Crema
Punem toate ingredientele intr-o cratita si amestecam. Cratita o punem pe foc si o lasam pana ce crema firbe si se ingroasa. Mai amestecam din cand in cand.